Dohoda o spolupráci by mala priniesť intenzívnejší rozvoj e-mobility

23.07.2015 Bratislava

Bratislava 23. júla (TASR) - Dohodu o vzájomnej spolupráci pri podpore e-mobility na Slovensku podpísali spoločnosti Business Lease Slovakia a GreenWayOperator. Cieľom dohody je dostať sa na slovenský trh a presadiť tak elektromobilitu aj napriek tomu, že chýba podpora zo strany štátu.

Dohoda prináša na Slovensko unikátnu službu, ktorá umožní jednoduché začlenenie elektrických automobilov do čo možno najväčšieho počtu firemných flotíl na Slovensku.

Základom spolupráce oboch partnerov pri rozvoji elektromobility je poskytnutie elektromobilov cez operatívny lízing s komplexnou starostlivosťou Business Lease, vrátane rýchlonabíjacích staníc a služieb GreenWayOperator.

Rýchlonabíjacie stanice GreenWayOperator sú schopné elektrické auto nabiť za približne 20 minút, čo prináša významnú časovú úsporu a komfort pre užívateľov elektrických vozidiel. Nedávno elektromobilný operátor sprístupnil 15 rýchlo nabíjacích staníc na D1 a R1 (ťah Bratislava – Košice), ktoré sú od seba vzdialené asi 80 km a sú umiestnené strategicky najmä vo veľkých a významných obchodných centrách, vo všetkých krajských mestách popri diaľnici.

TASR informovala spoločnosť Business Lease Slovakia.
 

Vyberte región